Website laten maken

Als u op zoek bent naar professionele ondersteuning bij het laten maken van uw website, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een team van ervaren webontwikkelaars en ontwerpers met jarenlange ervaring in het creëren van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites voor onze klanten.

Of u nu een start-up bent die op zoek is naar een online aanwezigheid of een gevestigde onderneming die uw huidige website wilt upgraden, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen uw doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor ons?

 • Wij bieden persoonlijke en professionele ondersteuning bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van het opstellen van een plan tot het implementeren van de laatste details van uw website.
 • Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en gemakkelijk te onderhouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het up-to-date houden van uw website.
 • Onze websites zijn SEO-vriendelijk, zodat uw website gemakkelijk te vinden is in zoekmachines zoals Google.
 • We werken met een transparante en flexibele prijsstructuur, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wat het gaat kosten.
Website laten maken - Website nerdHoe werkt het?

Het proces van het laten maken van een website door ons is eenvoudig en duidelijk. We zullen samen met u stap voor stap door het proces gaan om uw ideeën te verzamelen en te vertalen naar een functionele en aantrekkelijke website.

 1. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.
 2. Tijdens het gesprek bespreken we uw doelen en ideeën voor uw website, en geven we u advies over wat mogelijk is en wat niet.
 3. Als we een duidelijk beeld hebben van wat u wilt, maken we een plan van aanpak en een offerte voor de ontwikkeling van uw website.
 4. Zodra u akkoord gaat met het plan en de offerte, beginnen we met het ontwikkelen van uw website. Dit proces kan enkele weken duren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website.
 5. Tijdens het ontwikkelingsproces zullen we regelmatig met u communiceren om ervoor te zorgen dat u tevreden bent
 6. Zodra de website klaar is, zullen we deze met u doornemen en eventuele wijzigingen aanbrengen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de website aan al uw eisen voldoet.
 7. Nadat alle wijzigingen zijn aangebracht en u tevreden bent met het resultaat, zullen we de website lanceren en voor u onderhouden.

Hoe kun je ons bereiken?

Als je interesse hebt in onze diensten, dan kun je ons gemakkelijk bereiken via onze contactpagina. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen en doelen te bespreken. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw ideale website te creëren.

Neem contact op