Maatwerk website

Wat is een maatwerk website?

Een maatwerk website is een unieke website die speciaal voor een individuele klant of bedrijf is ontworpen en ontwikkeld. In tegenstelling tot standaard templates of content management systemen, wordt een maatwerk website geheel op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften en eisen van de klant te voldoen.

Een maatwerk website is een website waarbij je zelf de content en lay-out bepaalt. Bij een standaard website wordt alle informatie voor jou opgezet, maar met maatwerk krijg je echt een hele persoonlijke ervaring. Je bent namelijk zélf verantwoordelijk voor de inhoud van je website, dus ga je meer investeren in jouw doelgroep en/of product of dienst? Dan is het goed om te kijken naar het bouwen van een maatwerk website!

Wat is een maatwerk website?

Een maatwerk website is een unieke website opgebouwd op basis van jouw wensen en behoeften. Deze website wordt zo gecreëerd dat deze voldoet aan alles wat jij belangrijk vindt en past bij je bedrijf of product. Het resultaat zal zijn dat de website én de uitstraling van je bedrijf uniek zijn voor jou. En dus passend bij het doel waarvoor jij een online platform nodig hebt!

Maatwerk betekent ook persoonlijk, het is niet alleen een webdesign maar ook wat meer dan dat. Tegenwoordig geldt: ‘custom made for you’ en dat kan perfect via ons bureau AlexDesigns!

Waarom investeren in een maatwerk website?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten investeren in een website op maat. Allereerst is het belangrijk op te merken dat dit type website uw SEO (Search Engine Optimization) zal verbeteren. Hierdoor kunnen mensen je website beter vinden en begrijpen ze ook meteen wat je doet.

Ten tweede is de kans groter dat gebruikers die de site bezoeken langer op de site blijven omdat ze alles snel kunnen vinden wat ze nodig hebben. En als ze iets interessants ontdekken terwijl ze daar zijn, kunnen ze besluiten iets van je te kopen of zich van tijd tot tijd te abonneren op updates.

Ten slotte is het hebben van een aantrekkelijke pagina altijd beter dan een die helemaal niet aantrekkelijk is: het kan ervoor zorgen dat bezoekers zich na een paar minuten gaan vervelen, waardoor ze weg kunnen van uw website!

Maatwerk website laten bouwen

Een maatwerk website is een design en content strategie die wordt gebouwd aan de hand van jouw doelstellingen. Jouw website zal aansluiten bij je merk, visie en missie. Daarnaast zal een maatwerk website mooi vormgegeven zijn en goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Een goede website moet klantgericht zijn:

Maatwerk websites worden op meerdere manieren gebouwd. Je kan kiezen voor een template of je kan kiezen voor een custom made (geheel nieuwe) site. De keuze tussen deze twee verschilt per project en ligt ook nog afhankelijk van het budget van ontwikkelaar, bouwer en/of bureau dat verantwoordelijk is voor het implementeren voor jou als bedrijf / organisatie / instelling / merk etc…

Conclusie

Een maatwerk website is een website die in zijn geheel wordt samengesteld op basis van jouw wensen en behoeften. Wil je graag eens kennismaken met de mogelijkheden voor je bedrijf of organisatie? Kom dan snel langs in onze studio! Wij maken graag een afspraak voor een gesprek over de mogelijkheden en prijsindicaties, zodat je precies weet waar je aan toe bent.