Maatwerk website

Waarom zou ik kiezen voor een maatwerk website in plaats van een standaard template of content management systeem?

Er zijn een aantal redenen waarom u zou kiezen voor een maatwerk website in plaats van een standaard template of content management systeem: - Uniekheid: een maatwerk website is specifiek ontworpen en ontwikkeld voor uw bedrijf of organisatie, wat betekent dat het er uniek uitziet en aan uw specifieke behoeften voldoet. Dit kan helpen om u te onderscheiden van uw concurrenten en uw merk te versterken. - Flexibiliteit: met een maatwerk website kunt u precies de functionaliteiten en opties krijgen die u wilt, in plaats van beperkt te worden tot wat er al in een standaard template of content management systeem zit. Dit kan ervoor zorgen dat uw website beter aan uw wensen voldoet en dat u de mogelijkheid heeft om de website te laten groeien en te ontwikkelen naarmate uw bedrijf of organisatie groeit. - Professionaliteit: een professioneel ontworpen en ontwikkelde maatwerk website kan helpen om vertrouwen te wekken bij bezoekers en potentiële klanten, wat kan leiden tot meer conversies en betere zakelijke resultaten. - Lange termijn waarde: hoewel een maatwerk website in eerste instantie duurder kan zijn dan een standaard template of content management systeem, kan het op de lange termijn een beter investering zijn vanwege de uniekheid en flexibiliteit die het biedt.

We kennen allemaal de standaard template websites die eenvoudig met Wix of Squarespace gemaakt kunnen worden. Maar er zijn ook websites die speciaal voor uw bedrijf of organisatie op maat worden ontworpen. Deze aangepaste sites kunnen veel boeiender, informatiever en aantrekkelijker zijn dan een template site, en ze laten u toe elk aspect van uw online aanwezigheid te controleren.

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken.

Maatwerk websites worden soms beter gevonden in zoekmachines, gedeeld op sociale media, gelinkt door andere sites en onthouden door bezoekers. Ze worden ook eerder geliked door bezoekers.

Op maat gemaakte websites onderscheiden zich van de massa. Het zijn niet zomaar sjablonen met wat tekst erbij - ze zijn speciaal ontworpen voor het bedrijf van de klant en weerspiegelen hun merkwaarden en identiteit. Uw op maat gemaakte website wordt specifiek ontworpen rond uw behoeften, wensen en eisen, wat betekent dat hij er anders uit zal zien dan alle andere websites die er zijn!

Een content management systeem of thema framework kan niet 100% van de functies bieden die je echt wilt.

De andere reden is dat een contentmanagementsysteem of themakader niet 100 procent van de functies kan bieden die u echt wilt. Er is geen manier waarop een standaardthema uw merk volledig kan weerspiegelen, en het gebruik ervan maakt het moeilijker om er later op voort te bouwen. Aanpassing betekent de mogelijkheid om aangepaste secties en pagina's toe te voegen, wat vooral belangrijk is als er dingen zijn die niet worden gedekt door de beschikbare modules van het CMS.

Ten slotte is een op maat gemaakte website veiliger dan een website die is gebouwd bovenop een open source project zoals WordPress of Drupal. Dit is niet alleen omdat de code die u zelf schrijft beter wordt getest: het heeft ook te maken met hoeveel controle u heeft over beveiligingsupdates in het algemeen. Met een aangepaste site, in plaats van te vertrouwen op de software van iemand anders, bepaalt u zelf wanneer updates worden uitgebracht en welke updates nodig zijn voor de beveiliging van uw site - en omdat dit proces zo nauw verbonden is met wie de eigenaar is van de codebasis zelf (in dit geval wij), kunnen we ervoor zorgen dat die updates snel genoeg gebeuren zonder dat ze verloren gaan in een groter releaseschema ergens anders op aarde!